divendres, 13 d’abril del 2007

Diumenge 15 d'Abril, Un music convidat...

El contrabaixista de la Cobla Orquestra Els Casenoves, en "Jeanno" Denux, va venir fer el llevant de Taula d'aquest diumenge. Em xerrat tant que el pobre Arnau no ha pogut presentar-nos un nou "escurra Butxaca"... a la proxima, segur !

3 comentaris:

Henric ha dit...

Molt be aquesta idea de la sardana de 7 tirades a Banyuls; axis es pot comença a ballar al principi de la sardana i las cobles pose'ns 2 sardanes mes per ballar; to es benefici! A Tologes o intentem amb la impulsió dels Amics Henric Calmon i el president Juan iniciat pels catalans agermanats de Borges Blancas al sud fa uns quants mesos .javascript:void(0)
Publier commentaire
Fins aviat Amics; i que Visqui la Sardana i nosaltres catalans !

Henric Irla

--- ha dit...

Gracies per teus escrits !
Si Enric, es pot ser una solucio de fer sardanes de 7 tirades, ja que en els concursos de colles sardansites fa alguns any que s'hi han posat. Pels aplecs també pot ser una soluccio per fer venir mes public, i que la sardana no apareixi com tan repetitiu.
fins aviat, i et convidem a venir parlar en el programa, la porta t'es oberta !

Henric ha dit...

Si es clar pro tot exó no em semble suficient per dinamitzar la Sardana ! Nosaltres que ens diguem Sardanistes i Catalans, primer es tenim que "modernitzar" es a dir obrir se a las altres persones i transmetre l'immens pler d'escoltar i ballar Sardanes. NO el ball de la Sardana no es repetitiu, si apareix axis es falta nostra! t'anim tambe que permetre i imaginar altres pas, Parem de jugar els "ayatolas" de la "petita virtut" si volem fer reviure una part de la nostra Catalanitad !