dilluns, 25 de juny del 2007

Gran Festa de Sant Joan al "LDT"

(El Joan, en Guillem, en Robert Sarrade, i al mitg amb un efect visual (el retrovisor de la bicy a Robert, que guay, oy ?) l'Arnau i el Vicenç)

Quina Festa !!

El diumenge 24 de Juny : programacio especial per Sant Joan ! i a mès vam fer el programa EN DIRECTE !! SI SENYORS !! (l'antépenulitm de la temporada 2006/2007.

No hem pogut resistir al plaer de convidar el nostra company "de feina" del dissabte mati, el Joan Pujol (i l'hi fem agraîments per haver-nos portat una ampolla de Cava per celebrar-ho el seu Sant !).

Un programa ple de sorpreses : uns convidats improvisats : la recepcio del compositor i amic Robert Sarrade, la Trucada de la dolça "Jany de Prades"... i també la vinguda de la "Monica" una balladora dels diumenges que ens ha fet el plaer de venir a veure-ns als estudis.




El Guillem ens havia portat uns melons, el Manel, uns trocets de "serrano", el Vicenç l'ampolla de Muscat, i l'Arnau el seu Vinyl de l'escurra butxaca !!



TOT ERA REUNIT PER UN GRAN PROGRAMA !




Moltes gracies a tots els oyents per la seva escolta del Llevant de Taula !

1 comentari:

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.