diumenge, 3 de juny del 2007

La Passio d'un aficionat de Sardanes

el Llevant de Taula d'aquest ha sigut molt interessant amb la presencia d'un sardanista de 30 anys (vulem dir 30 anys de ballades...), el Enric Irla del Foment de Tuluges.


Enric Irla, presentant el Cartell de l'Aplec de Tuluges

el Vynil de l'Arnau, amb la Principal de fa 30 anys...



1 comentari:

Henric ha dit...

Ola bon dia a tots amics Vicens, Manu, Arnau i guillem de llevant de taula a Radio Arrels.
Gracies primer per la rebuda que baix tenir el dia 3 de juny am la vostre companyia a llevant de Taula.
L'Aplec de Tuluges el dia 10 va ser un èxit fantàstic. mol-te gent potser mes de 600 Persones. unes multituds d'anelles van florir a l'àmbit del parc de Clairfont amb una diada fantastica, animades par la maestria de les cobles Casenoves i Tres Vents. Al final els sardanistes de tot pel, no podien resoldre a arrestar ballar Sardanes ! Van demanar Tres repics per la ultima sardana de conjunt d'en Mas Ros ( Ripollet Sardaniste)
Molt encert per aquest Aplec de 2007.
A L'aplec de Calella del 3 de juny on vaig anar i amb Amics Sardanistes del nord. I avia mol-te gent potser 3000 Persones. Un exit tambe mol important i lo mes important potser es la presencia de nombrosos joves balladors de Sardanes!
To exó es esperança pel present de la Sardana! I encara segur podem anar mes lluny imagina'n nous recursos per dinamitzar encara mes la nostre dansa i fer la compartir cada dia mes a mes persones
Fins Aviat Amics
Henri